Vervangingsopdracht

Onze eerste stageperiode valt in het eerste leerjaar. De eerste stagperiode valt in ons 1ste leerjaar. Bij ons begon de stage vanaf 13 april t/m 26 juni. Tijdens deze periode lopen wij 4 dagen stage bij het door ons zelf uitgekozen leerbedrijf. En 1 dag is de terugkomdag op school. In deze periode valt de terugkomdag voor mij op donderdag. Dit verschilt elk jaar.

Tijdens deze periode zou ik stage gaan lopen bij Veel in Hout, dit bedrijf is gevestigd in Heemskerk. 

Veel in Hout is een bedrijf waar ze werken met mensen die een beperking hebben. Ik heb gekozen om bij dit bedrijf stage te lopen, omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. En in dit leerjaar voelde ik mij nog niet heel erg op mijn gemak bij de machines, dus leek mij dit een goed bedrijf voor mij.

Helaas door de corona-omstandigheden, had het bedrijf besloten om dicht te gaan. Dit omdat mensen met een beperking in de risicogroep vallen. 

Hierdoor heb ik vanuit school de opdracht gekregen om thuis ( met machines die je bij de hand hebt ) een vervangingsopdracht te maken. Wij mochten zelf helemaal kiezen wat wij zouden gaan maken. Hier hebben wij een verslag van moeten maken en een dagjournaal bij moeten houden. 

Ik heb een schommelbank gemaakt.